Ulrika Schreil

Krakel spektakel

In Uncategorized on 6 juli, 2007 at 2:03 e m

Urk. För snart tre veckor sedan slog sjukdomen till. Nu, efter några dagar på penicillin och starka hostmedicinen är tillståndet – oförändrat. Jag har lätt panik och drömmer mardrömmar om att de kilon jag gått ner ska komma tillbaka snabbare än du hinner säga google.

Avskanaden av motion och ork gör mig helt hängig, trött och lätt oroad. Ska dessa konstiga blemmor hinna gå tillbaka snart? Kommer min hy hinna repa sig? Det är inte alls långt kvar nu, och jag hade gärna velat hinna forma det där gäddhänget en aning innan det är dags för sista provningsdagen för klänningen…

Jag behöver en dunderkur – NU!

(ja jag tycler lite synd om mig själv:( )

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: