Krakel spektakel

Urk. För snart tre veckor sedan slog sjukdomen till. Nu, efter några dagar på penicillin och starka hostmedicinen är tillståndet – oförändrat. Jag har lätt panik och drömmer mardrömmar om att de kilon jag gått ner ska komma tillbaka snabbare än du hinner säga google.

Avskanaden av motion och ork gör mig helt hängig, trött och lätt oroad. Ska dessa konstiga blemmor hinna gå tillbaka snart? Kommer min hy hinna repa sig? Det är inte alls långt kvar nu, och jag hade gärna velat hinna forma det där gäddhänget en aning innan det är dags för sista provningsdagen för klänningen…

Jag behöver en dunderkur – NU!

(ja jag tycler lite synd om mig själv:( )

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: