Ulrika Schreil

I väntans tider…

In Uncategorized on 27 juni, 2007 at 12:02 e m

Och nu tror ni alla att jag väntar på storken. Men man kan vänta på många saker, likaså kan man ha många babies, som Hedda tex. Hon har både baby Prada, baby Chanel och en bulle i ugnen. Lyckost! Själv väntar jag på paket från USA, direktimport. Inga Luellor, McQueens eller YSLs i sikte dock, Ebay, min ständigt trogna kvällsvän, har skickat paket med alla möjliga roliga bröllopsrelaterade saker i.

Ett annat paket ska vara skickat av svägerska från USA, men har ej anlänt Svedala.

Jag börjar känna mig som en logistikcentral.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: