Ulrika Schreil

Sjögång

In Inbjudningar on 21 maj, 2007 at 2:47 e m

Kära lilla blogg,

intet ont anande ligger du där på det stora världsomspännande nätet och anar ingenting. Kring köksbordet gick vågorna höga, och slog nästan in till sovrummet senare på kvällen. Något dämpade av Blades of glory lade sig skummet något, och idag kom livbojen farandes från Sturegallerians håll; ”Du har rätt mörtis. Jag pussar dig”.

Visst kan det vara skönt att ha rätt, ännu skönare att ha rätt tillsammans. Det går framåt med inbjudningarna. Visst borde de varit klara fr länge sen, men hellre nöjd och glad än stressad och lite lätt besviken.

Ikväll är det Le Grand Final då orginalen ska göras. Ser fram emot ett budat paket från tryckeriet.

Skepp o´hoj!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: