Ulrika Schreil

Nörd-Tv

In Uncategorized on 23 april, 2007 at 2:24 e m

Man behöver inte vara 17 igen för att uppskatta amerikansk tonårs-Tv. Under min sjuk/arbetar-hemma-dag hann jag se det eminenta programmet Kyle xyKanal 5. Programmet handlar om en kille som plötsligt dyker upp i skogen, naken, och inte har minne av någonting eller hur något ens fungerar. Lite tramsigt men rart. I Sverige har första säsongen precis startat och i Det Stora Landet i väster har serien redan blivit en jättehit.

Stilige Matt Dallas som spelar Kyle xy kan även ses i en episod av Entourage där han spelar .. ja see for yourself..

Dessutom är han med i James Blunds video tumlandes med What’s her name.

Jag kan inte , ens efter 10 avsnitt, bestämma mig för om det är en toppserie i det dolda eller bara trams. Något måste den ju ha eftersom jag såg avsnitten. Enbart rådjursögon håller inte, eller?

P.s På måndag startar Heroes igen DET är kvalitets-Tv när det är som bäst! D.s
P.s 2 Borde jag starta en TV-blogg kanske? D.s 2

Annons
  1. hahahaha! jag trodde jag kommit till fel sida först! puss ami

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: