Ulrika Schreil

Dagens boktips

In Uncategorized on 22 mars, 2007 at 11:03 e m

Superduper Martha med extra allt? Jag gillar Martha. Jag gillar henned ”living”-site, hennes bröllopssite, blomsiten ja you name it. Att hon från början är börsmäklaren som sedan började baka kakor och numera står i Tv och tovar fingerdockor i filt med gud och hela världen gör inte saken bättre. Det känns liksom lite tryggt. Man kan behöva det. Inte fundera så mycket längre.

Ändå skrattade jag högt när jag hittade den här boken. Imorgon är det jag som läggen en amazon.com beställning 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: