Ulrika Schreil

070227 Status

In Uncategorized on 27 februari, 2007 at 2:45 e m

Igår blev det spontanplanering. Fastän det inte var söndag betade vi av en hel del saker – tillsammans! 🙂 Fram med papper, penna och var sin dator. Till och med gästlistan fick sig en duvning. Slutade med att vi satt och spelade intron för varandra ur iTunes. Tänk vad många roliga ingångs-låtar det finns… Och så många låtar man gillar vars texter är rätt underliga när man väl tar sig tid att _lyssna_ på dem..

1. Vi satte upp riktlinjer för typ av musik
-> Nu måste vi hitta en bra DJ i Göteborgsområdet!

2. Vi har en fotograf vi vill använda.
-> Vad kan han debitera tro?

3. Vi pratade bordsplacering. Inte helt enkelt när man har fler än 4 föärldrar att fördela på bästa sätt! Vi har till och med hittat ett sätt att pacera eventuella äldre släktingar som kan tänkas dyka upp! (se bild ovan)

4. Lista över vilka trycksaker vi behöver, samt första skiss på dessa. Jag har fått en provkarta med fejk-sigill skickat till mig, och Pandurokatalogen är fortfarande högaktuell. Innebär detta att jag håller på att förvandlas till en hemmapysslande bridezilla? Vad är nästa steg – knyppla underkläderna? Sbårt att få in spanx i knyppeldynan bara..

5. När ska inbjudningarna skickas egentligen? För de utländska gästerna kommer vi hitta på ett skojigt ”Save the date” kort så de i lugn och ro kan planera sin resa i god tid. För de svenska, ja dte blir till att vänta. Just nu funderar vi på att skicka ut dem i mitten av Maj, så gästrna har halva Maj, Juni och Juli på sig att svara.. Fru Ribbing på DN tyckte absolut inte att man skulle skicka ut inbjudan mer än 6 veckor inna bröllopet, och vi tycker man ska kunna ha lite tid på sig att planera blom/hund/barnvakt… Nåja, vi kanske ändrar oss och postar något nästa vecka – vem vet!

Till nästa möte:
Budget (tråkigttråkigttråkigt)
Reseplanering (roligtroligtroligt)

Annons
  1. Jag har tips på mycket bra DJ. Han är i stockholm men resa ner o boende går ju att lösa. Polare till A med mycket god musiksmak och näsa för att fixa bra dansgolv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: