Bröllopsstatus

* Blivande mannens outfit är nu införskaffad.

* Dummy till inbjudningskort klart.

Själklart spanar jag på skor så ofta jag kommer åt, och när någon slags dröm om att åka till NYC eller kanske London och bara.. ja se.. och kanske segla in på Harvey Nichols med dedicerad summa pengar och bara köpa ett par finafina skor.. eller Barneys, eller min lilla hemliga favvo-outlet 🙂

Ja, det var nog det… I morgon är det söndag, dagen då vi brukar besöka mormor. Det är även dagen då tidsöppningen för de mindre angenäma bröllopsdiskussionerna inträffar. Just nu är diskussionerna hyfsat civiliserade och tema kommer bli: vad ska det stå på inbjudningskorten, hur ska vi göra med gästlistan och start på planering för bröllopsresan..

Många roliga saker 🙂

Advertisements

One thought on “Bröllopsstatus

  1. sugarsweetiedarlingdearest, har äntligen tagit mig tiden att läsa hela bloggen. Har småduttat här o där men nu tog jag mig som sagt tiden ordentligt. väldigt underhållande och många bra tips.Men, please kan du pinga på nyligen? så missar jag inget.fabulösa skor by the way.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: