Bröllop, planering och politik

Att planera bröllop innebär mer än att få brudgummen att engagera sig i planeringen, någon sorts budget att fungera (lite som Danmarks ekonomi, borde inte fungera men gör det ändå) och att allt möter budget. Jag kanske är lite budgetfixerad, men vill definitivt inte spendera Den Stora Dagen med att ta SMS-lån på löpande band!

Just nu ligger den politiska diskussionens fokus på gästlistan. Hur många av våra släktingar ska vi bjuda? Ska vi bjuda dem även om vi vet att de inte kommer? Var går gränsen för gamla vänner och nya man kanske umgås mer med? Hur många av de avlägsna amerikanska släktingarna tror vi kommer – fast de alla sagt att de kommer? Vill vi att de ska komma allihop?

Svenska Freds – kan vi få en privatkonsultation bitte?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: