239 and counting…

Enligt brides.com är det idag 239 dagar till bröllopet ska stånda. Tur att jag köpte en bruklänning förra veckan! 😀

Det var ingen enkel process kan jag meddela. Har provat ungefär 15 stycken olika modeller, och tittat på säkert ett hundratal på nätet. Pris, material, utförande är bara detaljer i sammanhanget – det måste ju kännas rätt! Men efter att de (tre stycken) snälla expediterna övertygat mig om att A/ Nej, det är inte så snabba trender i brudklänningsvärlden som i modevärlden och B/ min vännina J som var med minsann tyckte “att jag var superfin i klänningen och passade bra mycket bättre i den än tjejen i rummet brevid som provade en likandan” och så C/den bara fanns i ett fåtal ex (ja jag vet. limited edition works like magic på mig..) så slog jag till.

Nu är det bara skor, underkläder, smycken och ja allt annat kvar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: