239 and counting…

Enligt brides.com är det idag 239 dagar till bröllopet ska stånda. Tur att jag köpte en bruklänning förra veckan!😀

Det var ingen enkel process kan jag meddela. Har provat ungefär 15 stycken olika modeller, och tittat på säkert ett hundratal på nätet. Pris, material, utförande är bara detaljer i sammanhanget – det måste ju kännas rätt! Men efter att de (tre stycken) snälla expediterna övertygat mig om att A/ Nej, det är inte så snabba trender i brudklänningsvärlden som i modevärlden och B/ min vännina J som var med minsann tyckte “att jag var superfin i klänningen och passade bra mycket bättre i den än tjejen i rummet brevid som provade en likandan” och så C/den bara fanns i ett fåtal ex (ja jag vet. limited edition works like magic på mig..) så slog jag till.

Nu är det bara skor, underkläder, smycken och ja allt annat kvar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: