Budget blues

I januari vet vi med 100% sannolikhet var vårt bröllop ska stånda. Tills dess lever vi i en kvasi-planeringstid. Jag kan ändå inte låta lbi att funderar över helhet och detalj, budget och klädsel. Vilken typ av inbjudningskort? Tema? Färg? Klädesl? Antal tärnor? favours? Listan kan göras lång. Mitt i excel-bladet kommer budgetfrågan upp. Igen. För som det är nu planerar vi definitivt över våra monetära resurser. Och jag vägrar att låta den första dagen av vårt resterande liv tillsammans präglas av små elaka vita kuvert från diverse finansinstitut.

Efter viss gemensam (ja det är ju trots allt söndag) tankekraft med L kom vi fram till att det kommer gå. Vi kanske ska inverstera i How to Buy Everything for Your Wedding on eBay . . . and Save a Fortune!?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: