Ulrika Schreil

Budget blues

In Uncategorized on 3 december, 2006 at 9:12 e m

I januari vet vi med 100% sannolikhet var vårt bröllop ska stånda. Tills dess lever vi i en kvasi-planeringstid. Jag kan ändå inte låta lbi att funderar över helhet och detalj, budget och klädsel. Vilken typ av inbjudningskort? Tema? Färg? Klädesl? Antal tärnor? favours? Listan kan göras lång. Mitt i excel-bladet kommer budgetfrågan upp. Igen. För som det är nu planerar vi definitivt över våra monetära resurser. Och jag vägrar att låta den första dagen av vårt resterande liv tillsammans präglas av små elaka vita kuvert från diverse finansinstitut.

Efter viss gemensam (ja det är ju trots allt söndag) tankekraft med L kom vi fram till att det kommer gå. Vi kanske ska inverstera i How to Buy Everything for Your Wedding on eBay . . . and Save a Fortune!?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: