Ulrika Schreil

Tomtens lista?

In Uncategorized on 30 november, 2006 at 5:56 e m


Om tomten skulle komma i år igen skulle jag nog säga -skänk en slant till 2007 prs event – the wedding 🙂

Främst av allt önskar jag mig och alla mina nära och kära en mysig och harmonisk jul!

Men, kanske vill tomten ge något mer konkret redan i år? Jag skulle gärna hitta en fin BH från Huit i strumpan (75C), eller kanske några fina ögonskuggeborstar från Smashbox. Fast jag skulle ju inte tacka nej till ett fins armband från Hermes heller.. Vera Wangs bok om bröllop skulle också sitta fint! Ja just det, en ny stavmixer också kanske? Så vi kan äta våra dagliga smoothies?

Eller bara vilket kit som helst från Sephora 🙂

Vad önskar du dig??
Annons
  1. en mp3spelare. puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: