Ulrika Schreil

Underfint!

In Uncategorized on 19 november, 2006 at 11:11 e m

Attans, just som jag trodde jag hittat en väl, för svenska marknaden, förborgad hemlighet läser jag i Elle att Spoylt numera finns att tillgå på eminenta butiken Ajas i Sturegallerian. Underbara under i siden, spets och allsköns lyxiga material i utföranden från överdel, underdel och allt som rör underfint däremellan.. 🙂

Annons
  1. Eminenta butiken Ajas? Jag har aldrig blivit så illa bemött i en affär som jag blev där. Jag gick därifrån och kände mig som pretty woman när hon försöker handla men inte får. Otroligt oförskämd föreståndarinna! Jag tror att jag får jobba lite mer på mina iiiiii’n och ta med mig en kille med backslick och rosa skjorta nästa gång.

  2. StinaVad tråkigt att höra! Det är inte alltför sällans om butikspersonal kan ha en tråkig attityd, något vi märkte av när vi var hos guldsmeder tyvärr. Men, sen finns det toppenpersonal också, t ex i Map butiken där vi köpt mycket papper 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: