Underfint!

Attans, just som jag trodde jag hittat en väl, för svenska marknaden, förborgad hemlighet läser jag i Elle att Spoylt numera finns att tillgå på eminenta butiken Ajas i Sturegallerian. Underbara under i siden, spets och allsköns lyxiga material i utföranden från överdel, underdel och allt som rör underfint däremellan.. 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Underfint!

  1. Eminenta butiken Ajas? Jag har aldrig blivit så illa bemött i en affär som jag blev där. Jag gick därifrån och kände mig som pretty woman när hon försöker handla men inte får. Otroligt oförskämd föreståndarinna! Jag tror att jag får jobba lite mer på mina iiiiii’n och ta med mig en kille med backslick och rosa skjorta nästa gång.

  2. StinaVad tråkigt att höra! Det är inte alltför sällans om butikspersonal kan ha en tråkig attityd, något vi märkte av när vi var hos guldsmeder tyvärr. Men, sen finns det toppenpersonal också, t ex i Map butiken där vi köpt mycket papper 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: