Ulrika Schreil

Rea i nöd och lust!

In Uncategorized on 2 oktober, 2006 at 4:41 e m

Så slog klockan 10, och jag var på plats på Bröllopsbutiken på St Eriksgatan. Ivrigt browsade jag, tillsammans med en mängd blivande brudar, deras mammor och annat löst kvinns, de bakelser, maränger och platta pannkakor som hängde utmed väggarna. Inget föll er kräsna bloggerska på läppen, och sålunda gick färden vidare med gröna linjen till Bröllopskällan på Hornsgatan Mer bakverk, mindre folk. Provade ett par sju-åtta olika modeller men inget som kändes supertoppenspeciellt. Här fick man fota, och snabb som jag är halade jag fram min lilla fula mobil. Skåda svettig provning med hängande hår till vänster..

Klänning är kul, men gladast är jag nog för att älskade L och jag faktiskt ska knyta våra band 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: