Rea i nöd och lust!

Så slog klockan 10, och jag var på plats på Bröllopsbutiken på St Eriksgatan. Ivrigt browsade jag, tillsammans med en mängd blivande brudar, deras mammor och annat löst kvinns, de bakelser, maränger och platta pannkakor som hängde utmed väggarna. Inget föll er kräsna bloggerska på läppen, och sålunda gick färden vidare med gröna linjen till Bröllopskällan på Hornsgatan Mer bakverk, mindre folk. Provade ett par sju-åtta olika modeller men inget som kändes supertoppenspeciellt. Här fick man fota, och snabb som jag är halade jag fram min lilla fula mobil. Skåda svettig provning med hängande hår till vänster..

Klänning är kul, men gladast är jag nog för att älskade L och jag faktiskt ska knyta våra band 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: