Ulrika Schreil

Varför välja när man kan ha båda?

In Uncategorized on 27 september, 2006 at 11:15 f m

Dilemmat med klänningens köp har ältats fram och tillbaka. Den är fin, men samtidigt – på 11 månader kan myckey hända.. Igår hittade jag till exempel två snarlika modeller på Watter, där för övrigt fästmannens syster köpte sin. Börjar undra om det var ren och skär förförelsekonst den där klänningen utövade på mig!

Nåväl, läste idag en artikel som kanske löser problemet? I takt med att den traditionella, välsydda men tunga bröllopsklänningen återkommer blir det allt vanligare med ett senare ombyte. En kläning för vigsel, och en för middag, fest och dans helt enkelt!

Melania Knauss (hon som gifte sig med Donald Trumph ni vet) hade två klänningar: en första couture-sak $100 000 Dior och senare en $10 000 Vera Wang. I drömmarnas värde skulle det inte vara fel med en Vera Wang och en Alexande McQueen… Blotta tanken på att köpa TVÅ klänningar får nog brudgummen att sätta budgeten i halsen (övriga
familjemedlemmar verkar inte läsa denna blogg.. än..)

Annons
  1. Ombytte tycker jag låter som en mycket god idé 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: