Varför välja när man kan ha båda?

Dilemmat med klänningens köp har ältats fram och tillbaka. Den är fin, men samtidigt – på 11 månader kan myckey hända.. Igår hittade jag till exempel två snarlika modeller på Watter, där för övrigt fästmannens syster köpte sin. Börjar undra om det var ren och skär förförelsekonst den där klänningen utövade på mig!

Nåväl, läste idag en artikel som kanske löser problemet? I takt med att den traditionella, välsydda men tunga bröllopsklänningen återkommer blir det allt vanligare med ett senare ombyte. En kläning för vigsel, och en för middag, fest och dans helt enkelt!

Melania Knauss (hon som gifte sig med Donald Trumph ni vet) hade två klänningar: en första couture-sak $100 000 Dior och senare en $10 000 Vera Wang. I drömmarnas värde skulle det inte vara fel med en Vera Wang och en Alexande McQueen… Blotta tanken på att köpa TVÅ klänningar får nog brudgummen att sätta budgeten i halsen (övriga
familjemedlemmar verkar inte läsa denna blogg.. än..)

Advertisements

One thought on “Varför välja när man kan ha båda?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: