Ulrika Schreil

Sale of the century?

In Uncategorized on 26 september, 2006 at 2:59 e m

Fortfarande ingen klänning köpt, men jag undrar mer och emr om jag kommer hitta en lika fin som den jag provade i fredags? Efter en snabbsurfning på några bröllopsklänningssiter i Sverige inser jag att ”min” klänning känns bättre och bättre.. Men, man ska aldrig säga aldrig; på lördag startar nämligen både Bröllopskällans och bröllopsbutikens rea!

Kanske en liten recognosceringstur på fredag?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: