Sale of the century?

Fortfarande ingen klänning köpt, men jag undrar mer och emr om jag kommer hitta en lika fin som den jag provade i fredags? Efter en snabbsurfning på några bröllopsklänningssiter i Sverige inser jag att “min” klänning känns bättre och bättre.. Men, man ska aldrig säga aldrig; på lördag startar nämligen både Bröllopskällans och bröllopsbutikens rea!

Kanske en liten recognosceringstur på fredag?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: