Dress for success

Just vad bruden bär känns som ett hetare ämne än någonsin. I år har det varit synnerligen trendigt med ett bans, helst av siden, i midjan. Jag har gjort ett par snabba pit stopps på bl a Garamaj, Rembo och Vera Wang(såklart…). Fina fina klänningar, men dyrt dyrt.

man kan ju göra som några vänner, köpa en ny och sedan sälja på blocket, hyra eller till och med sy upp. Själv hänger jag en hel del på Wedding dress auctions nuförtiden. Och så ja, ni känner ju mig, självklart finns en digital moodboard för den ultimata brudklänningen..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: