Ulrika Schreil

Dress for success

In Uncategorized on 11 september, 2006 at 3:51 e m

Just vad bruden bär känns som ett hetare ämne än någonsin. I år har det varit synnerligen trendigt med ett bans, helst av siden, i midjan. Jag har gjort ett par snabba pit stopps på bl a Garamaj, Rembo och Vera Wang(såklart…). Fina fina klänningar, men dyrt dyrt.

man kan ju göra som några vänner, köpa en ny och sedan sälja på blocket, hyra eller till och med sy upp. Själv hänger jag en hel del på Wedding dress auctions nuförtiden. Och så ja, ni känner ju mig, självklart finns en digital moodboard för den ultimata brudklänningen..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: